martes, 23 de noviembre de 2010


----------------
Now playing: Metallica - Nothing Else Matters
via FoxyTunes
Bueeeeeno despues de sa raiada que m'has fet te vaig a escriure algu xD pero no et pensis que escriure en castella ni que utilitzare ortografia perk es tard, he de fer un treball i tenc vagueria xD (el he escrit cap a les 2).


Pffff.. pues que dir.. hi ha tantes coses que podria dir de tu, ets com una mes com tothom vista desde fora i desde es punt de vista d' algú "normal" pero si te fixes igual que em vaig fixar jo amb tu sa primera vegada que et vaig vorer que no se que em va passar pero me va entrar molta curiositat de qui eres i de que feies alli parlant amb gent k jo tambe coneixia, simplement mirante.. era com que desprenies bon rollu.

Llevó ja et coneixia millor i sabia que eres com erem naltrus mas o menos pero que en comptes de metal escultaves punk i que no estaves d'acord amb moltes ideies k tenia jo i aixo ens ha dunat mol per parlar i donarm-hos compte de que pensam paregut pero que ho veim des d'un altre perspectiva tot i m'agrada que no pensis igual que jo i que no te deixis influir per ningú. Mai deixis de lluitar ni de pensar/raonar en ses coses que fas antes de ferles i mentre les fas perque si algu se es que no ets una pringada weno.. ara ja no ho ets antes ho eres i ja saps perque.. i que si has aguantat tot lu que te ha caigut dalt ara que ja tot esta millor esperc que tot et vagui be i bueno, ja saps que me tens a jo per tot lu que vulguis i que sempre que pugui fare tot lu possible per ajudarte i fer que vaguis endavant :) i gracies per sa paciencia que tens amb jo i sobretot gracies per quedarte amb jo :)M'enc
antes i ho saps i lu unic que vull per tu es que anem arreglant coses dolentes com lu de fa poc que ja ho hem "passat" perque jo lu únic que vull per tu es estar amb tu, que siguis feliç i veure aquesta cara reflectada en es teu somriure :).

He ficat un poc de cachondeo per contrastar lu que he escrit i per sa gent que em coneix: si, ho he escrit jo xD

:) (L) t'estim i sempre ho fare :)