miércoles, 13 de enero de 2010

La revolució industrial fou un procés, que, a més de a la indústria, afectà altres sectors econòmics i tots els grups socials. Com a resultat d’aquest procés, les estructures heretades dels segles anteriors foren substituïdes per un nou model econòmic: el capitalisme.
L’origen de la Revolució Industrial se situà en algunes regions angleses cap al 1760, encara que no es consolidà fins al 1780. Durant el segle XIX, la industrialització es generalitzà a la resta de Gran Bretanya, i es difongué a partir de 1830 per Bèlgica, França i Alemanya. A la resta de països europeus, la implantació de noves indústries es limità a certs enclavaments molt localitzats. Fora d’Europa, s’estengué pels Estats Units i, més tard, per Japó i Rússia.
El país d’origen fou Gran Bretanya

¿No se dan cuenta de que me da sumamente igual?

Vale, sé que he dejado el blog abandonado pero estaba seca de inspiración ya que tenía que dedicarle la poca que me viene al día para escribir la historia de un concurso. Sigo sin tener inspiración, pero ya la he acabado y espero poder subir todos los días para que os divirtáis cotilleando mis cosillas.
Un beso a todos!(: